Клъстеризация и оформяне на семантичното ядро - 2ра лекция. Моля за мнения по таблицата, която предлагам. Дали съм на пътя?
Сега направих една таблица с клъстеризирани фрази и оформяне на категории и подкатегории. Отне ми много време. Давам линк към таблицата. Който желае нека да го разгледа. Приемам съвети и предложения. Сайта върху който работя е: vtkserviz.com
Ето и линка към документа: keywords_брави
Здравей Калина,
Успях да направя само една клъстеризация, но съм изтеглил и таблици и по други ключови думи, като: секретни патрони, ключалки, катинари и др. Това, че нямам търсения по "магазин за брави" трябва да го включа като мета ключова дума, или в съдържание на главната страница?
Имам питане и за Google Keyword Planner - въобще не мога да стиган до него. Отваря ми се направо Google AdWoords с четири точки в горната част на екрана: 1- Всичко за фирмата Ви 2- Първата Ви кампания 3- Таксуване 4- Преглед освен тях нямам нищо друго за избор. В Google AdWords влизам с моя Google профил и въобще не мога да открия Планера. Този екран, който ти отваряше на лекцията аз въоще не достигам до него. Ако ти е възможно дай съвет. Благодаря.
Здравей Калина, аз също имам нужда от малко напътствие.Тъй като не съм в България няма кой да ми даде посока. Сайта върху който работя е www.pravipari.net. Не успявам да събера достатъчно семантика, защото за повечето от темите няма достатъчно думи. Моля за мнение върху това, което съм направила до моментаhttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1SDXICrAwRZkuiUKjiSAA98e8mzhPTVRNfv13TaFPhts/edit?usp=sharing
Здравейте,
Разгледах събраната семантика, да тя не е много, но реално и сайтът, по който работите не е голям. Съветвам Ви, да съберете малко семантика относно ppc рекламата и със всяка нова статия, в зависимост от нейната тематика, да събирате ново семантично ядро, за да развиете сайта си.
Здравейте Ивелин,
Относно магазин за брави, видях че няма много търсения, но е хубаво да се използва като Н1 на главна страница.
Относно Google Keyword Planner и на мен ми се е случвало това, не знам защо, но си направих нов профил в Google и всичко беше наред. Ако искате го направете така, за да не се мъчите с откриването.
Благодаря Калина че намери време да прегледаш нещата и да ми отговориш. Помогна ми много:)
Здравей Калина, аз също имам нужда от малко напътствие.Тъй като не съм в България няма кой да ми даде посока. Сайта върху който работя е www.pravipari.net. Не успявам да събера достатъчно семантика, защото за повечето от темите няма достатъчно думи. Моля за мнение върху това, което съм направила до моментаhttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1SDXICrAwRZkuiUKjiSAA98e8mzhPTVRNfv13TaFPhts/edit?usp=sharing