Нов курсист
Здравейте,
Записах се на курса преди няколко дни и държа да положа изпит за издаване не сертификат. Въпросът е, че допускането до изпит се извършва на базата на оценки върху предадени домашни.
Тъй като съм изпуснал сроковете за първите 4 домашни, възможно ли е да се посочи алтернативен метод, с който да изпратя изпълнените задачи?
Готов съм да чуя и предложения за други варианти!
Благодаря предварително!
Благодаря за отговора! И аз се чудех как се проверяват по 2000 домашни на седмица :D
В такъв случай да разбирам, че домашното се проверява само на полагащи изпит? Ако "не", то тогава как се образуват сумарна оценка за сертификат и полагането на изпита, ако не бъдат проверени?
Здравейте,
Домашните са Вашия изпит. В деня на изпита, Вие ще представите какво сте направили по време на курса. Ще покажете всичките си домашни и ще разкажете как сте ги направили и защо сте ги направили. Затова за нас не е важно дали сте успели да го напишете за една седмица или Ви е било необходимо повече време, важно е на защитата Вие да представите пълен файл и да може да аргументирате отговорите си.
Здравейте! Интересува ме дали това представяне ще бъде публично и каква ще бъде неговата продължителност? Ще се радвам на Вашия отговор! :)
След като имаш всички домашни на куп, се явяваш на изпит и те те изпитват според домашните - т.е. домашните са ти изпита; Изпита предполагам ще е 10 мин. за всеки - какъв ти е сайта, какви ключови думи си избрал за него, как си го оптимизирал... Слушат те 10 минути, слагат ти оценка минимум 5 и вече си сертифициран SEO специалист :-)
Сега ми стана ясно! Благодаря много за отделеното време!