Следващият курс след изпита на 17 юли?
Може ли някой да даде по-подробна информация относно датите на следващия курс - Tech Module, който ни предстои след изпита на 17.07.2016 г. ?
Може ли някой да даде по-подробна информация относно датите на следващия курс - Tech Module, който ни предстои след изпита на 17.07.2016 г. ?
Здравейте,
Когато времето за започване на курса наближи, вие ще получите всичката нужна информация за обучението. Ако имате нужда от специфична информация (в случай, че трябва да планирате занапред), може да пишете на info@softuni.bg
В момента карам курса Programming Basic и на 17-ти юли ще има изпит, за който съм платила вече. Проблемът е, че няма да мога да бъда в България на тази дата, казаха ми, че има още един приемен изпит на 28-ми август и мога да се явя на тази дата. Когато попитах дали няма да изпусна сегашния курс ми обясниха, че има два приемни изпита и няма значение на коя дата ще карам самия изпит, важното е, че Tech Module започва в началото на септември месец, по тази логика тези, които са на изпит на 17-ти юли трябва да чакат до септември ли?
Благодаря, предварително!
Има три приема в годината – януари, май и септември, като преди всеки прием се провеждат по няколко подготвителни курса “Programming Basics” и приемен изпит след всеки от тях.
Линк към инфото: https://softuni.bg/curriculum , с големи букви пише "КАК ДА КАНДИДАТСТВАМ?"
Благодаря! :)))