Повишителен изпит Advanced C#
Здравейте,
Виждам, че оценките от изпита по Advanced C# са нанесени. Въпросът ми е: Когато се явявам на повишителен изпит и не съм записан за текущия курс, понеже вече съм го минал, не трябва ли да не се вземат предвид домашни и екипен проект, а оценката да зависи изцяло от изпита? Понеже имам 380/400, а точките ми са 76.
Поздрави!
Как се формират оценките беше казано още първата лекция. Пуснете си slide и вижте. На една от лекциите се каза, че поправките са края на август 20-30 . И все пак нали сме там за знания, не за точки😊
Уверявам ви, че в момента, в който ние разберем с точност кога някой изпит може да се проведе, го попълваме в календара и ви го обявяваме на лекциите. Не си мислете, че сядаме в началото на годината, измисляме всички дати и после нарочно не ви ги казваме.
Привет :)
Надявам се някой да отговори и на моя въпрос, поради който отворих самата тема.
Мерси предварително.
Поздрави!
Отговарям веднага :) Прав си за хората, които са се записали като наблюдатели. Би трябвало да е променена при тях формулата вече. Може да погледнеш в твоя профил дали се е отразило.
Благодаря :)
Точно това имам предвид - да правите програмата малко по-бързичко с точност, особено през летния сезон - предложение за тези, от които зависи това нещо...Малко повече предвидимост няма да е зле. Хората се лутат, питат и търсят по форума доста административни неща, което може да се избегне с малко по-добро планиране от ваша страна. (един друг пример: възможността да предадеш домашната от Lab-овете - BashSoft се появи 1-2 дни преди крайния срок...)