Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Само това ли не е споменато ? Доста грешни отговори ми дава, а не си ги намирам .. Констрейните правилно ли са описани ?
Точно това беше големия проблем.
Благодаря!
Сега го докарах до 86т. :)
Последния ми дава грешка а 8мия грешен резултат.
Ето едно решение - сравнявайте: https://github.com/apotourlyan/AnotherBullshitOOPProblem
iVasilev93 за constraints:
" Expected length at least 3 symbols! Argument: lastName " - отпред и отзад няма празно място.
" Expected upper case letter! Argument: lastName" - отпред няма празно място.
За друго не се сещам.
Мерси за отговора. Относно констрейните, мислех че за аргументите искаха да принтираме подаваните ст-сти на lastname, firstname и т.н.
Моята грешка беше при грешно съобщение , но все още ми дава 93 ....
7-мия тест ми дава грешен отговор, а последния тест мисля ,че е заради разтоянието между студента и работника (трябва да има един Console.WriteLine() , без него ми дава 80 точки)
7-мият тест беше май за валидация на факултетния номер - виж там нещо да не бъркаш?
да точно това е ..... просто исках да се опитам без regex , мерси много
Благодаря помощта! Докарах задачата до 100т. Нямам представа как успявате да отгатнете кога Джъдж търси интрвал или не. Камо ли тест 7 за какво точно се отнася
Е това на нищо не прилича... Загубих си 1 час от и без това ограниченото време за учене, за да си чудя защо ми дава 26/100. Тъкмо бях решил, че разбирам материала доста добре и тази задача ме удари в самочуствието... Не е възможно да има толкова много грешки в задачата! Грешки в Constrains, грешки в Judge... грешки на всякъде... просто нямам думи :(