Java OOP - качване на zip
Ако може малко разяснение, когато качвам zip файл в Judge ми дава compile time error. Имам само един Public class и той е Main.
Ако може малко разяснение, когато качвам zip файл в Judge ми дава compile time error. Имам само един Public class и той е Main.
Привет,
Може ли да дадеш целия error? или да качиш някъде zip-а, който ти прави проблем? Изглежда проблема е в него. Иначе наистина няма нищо особенно, и аз обикновенно даже само пакета zip-вам и ако има Main.java всичко е точно.
A compile time error occurred. И не е само с една задача, примерно на Encapsulation упражнението пробвах с 3 задачи и с трите е едно и също. Само ако ми кажеш как да го кача zip файла.
Ами пиша ти го стъпка по стъпка:
Проекта (или пакета), който ще качваш, задължително трябва да съдържа клас; Main.java и в него да има мейн метод: public static void main(String[] args) { ... }. Всичко останало, дали ще махаш от архива компилирани файлове, сетинги и т.н. няма значение, единиственото задължително е да има сорсове и те за съдържат тоя Main клас със main метод (провери ги дали са едно към едно и като главни и малки букви).
В eclipse:
1. Десен бутон на проекта (или само на пакета)
2. Export
3. General -> ArchiveFile
4. To Archive File: В полето пишеш пълното име на файла със пътя и zip накрая
В judje:
1. От падащото меню долу в дясно: Java zip file
2. Бутона Select files ... и избираш зип-а
3. Submit
Ей сега гледам един код, който ми беше дал компилоциоона грешка. Judje връща compile time error, но като цъкна бутона details и ми дава подробности за грешката:
При теб на details няма ли подробности?
Tова е грешката като цъкна на бутона details, и четох този пост направих го така, права го видеото от упражнението и пак същото. Не знам дали е важно но съм с линукс, но си архивирам файла като zip.
Хм, то и аз съм с Линукс, не е това. Може ли да го качиш някъде тоя зип да го видим все пак? Примерно https://www.zipshare.com/ (не съм качвал, ама ми изглежда подходящо).
Извинявай, че толкова късно отговарям, ето линк http://www.filetolink.com/15bf2f8e24 .
Забравих да добавя, задачата Football team generator, 6 от Encapsulation.
Привет,
Проблема е, че архива е tar.gz. Ти просто си сменил разширението на zip, но реално архива не е зип. Ако го ренеймна обратно на tar.gz, разархивирам го и го архивирам наново като zip всичко е точно (дава 66/100).
Ами принципно си го архивирам като zip, не му сменям разширението.
Стана но през конзолата, което пак е нещо, не знам защо през интерфейса не ми се получава. Нищо поне за в бъдеще ще знам да си го права през конзолата. Благодаря ти много за помоща !