Прехвърляне на пари към друг потребител
Здравейте на всички,
Януари месец си платих 100 лв. за изпита на един външен курс, на който така и не отидох. Персонала от СофтУни ми казаха, че ако парите не се изразходят до 6 месеца се губят, което за мен е ужасен минус, но няма значение, това е друг въпрос. Въпроса сега е, че до 21-ви този месец трябва да ги изразходя или да ги прехвърля на друг потребител. Тъй като нямам намерение и този месец да ги изразходвам, най-добре ще е да ги прехвърля на друг човек.
Надявам се това да достигне до повече хора - някой иска ли да му ги прехвърля, ако ще ходи на изпит? Естествено нямам намерение да ги подарявам, но бих бил много благодарен, ако някой помогне!
Който е заинтерисуван да ми пише на Л.С.
П.П. Извинявам се, не искам да превръщам тука форума на пазар, но нямам друг избор...
П.П.П. Предлагам в СофтУни да се направи виртуална сметка и да НЯМА ДАВНОСТ на парите които даваш... Защото човек може да иска да си ги изхарчи след 1 година примерно...
1-во - Преди да съдиш някой човек без да го познаваш, се замисли пръво дали не се е случило нещо спешно и непредвидено, което е с по-висок приоритет от изпита...
2-ро - Благодаря ти, успех ти желая и на теб, но отговара ти с нищо не ми помага, така че освен ако нямаш нещо полезно да ми напишеш... Иначе - благодаря ти отново за пожеланието!
3-то - Аз съм работещ, гледам семейство. На мен ми е многократно по-трудно да се вдигна от Русе за да дойда за около 4 часа в София и после пак да се върна (време, финанси, пр. ...). За разлика от учениците и студентите, които разполагат с бол време и хората които са от София.
Не казвам че не си сериозен човек, а към обучението си. Двете са различни неща. Съгласен съм, всеки с приоритетите си.