От онлайн към присъствено
Възможно ли е да се прехвърли от Онлайн към Присъствено? Вече съм записан за изпит.
Ако не е, достъпът в залата, в случай на свободни места, свободен ли е за хора, записани онлайн?
Възможно ли е да се прехвърли от Онлайн към Присъствено? Вече съм записан за изпит.
Ако не е, достъпът в залата, в случай на свободни места, свободен ли е за хора, записани онлайн?
Няма значение каква форма си, щом си записан за изпит, значи задължително имаш място.
Съмнявам се, защото пише "Онлайн" статус, дори и след като си платих, защото такава форма бях избрал първоначално.
Доплънително пише
"Онлайн – ако сте избрали да се запишете за курса в онлайн форма на обучение, това е Вашият статус. Естествено, както всички останали курсисти, имате възможност да се запишете за присъствен финален изпит за курса."
Това според мен означава, че съм платил само и единствено за присъствен финален изпит, а не за присъствие по време на лекции.
Аз не съм разбрал правилно въпроса ти. Дори да си онлайн няма проблеми да ходиш присъствено, винаги има места и никой няма да ти направи проблем.
Благодаря, ще опитам тази събота.