[3D Анимация] Ще може ли срокът за предаване на заданието да се удължи с още един ден?
Изникна ми проблем с Maya на компютъра и малко късно ще ми се наложи да го пратя заданието (използвам една много стара версия на програмата и е много бъгната, но за момента това е единствената версия, която може да работи на лаптопа ми. Лаптопа ми няма необходмите характеристики, за да поддържа най-новите версии). Ще може ли срокът за предаване да бъде удължен с още един ден? Аз искам да си го предам заданието, но заради този софтуерен проблем, ще се наложи малко по-късно.
Познато ми е чувството. Аз едвам намерих версия, която да може да се инсталира. Тя е на около 3-4 години, но е пълна с какви ли не бъгове. Инструментите в един момент работят, а в следващия - не (и то говорим за едни от най-използваните инструменти). Оправя се чак след като рестартирам програмата 3-4 пъти или след като си изтрия проекта и го почвам наново. Не мога да си обясня дали това идва от RAM паметта или е от самата програма. :(