Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Да и аз съм за няколко примера в които да се включат всичко от вектори насам За мен лично беш много трудно със задачите тъй като съм писала само на C# и нещата уж са близки, но всъщност са коренно различни. Ако може да се включат и няколко примера за Lambda Expressions, Exceptions и ако има нещо подобно на Linq. За tamplates така и не стана дума. Относно домашните много малко хора ги оценяват и като че ли не се получава достатъчно добра обратна връзка как си се справил.
Поздрави!
+1 от мен, защото наистина би ни било полезно да се доизяснят нещата. :)
+1. Обобщение на всичко преподадено в примери. Моля, да обясниш и защо се оверлодва оператора "<" за да може после да се set-ват обекти. Имам предвид този тип грешка: binary '<': no operator found which takes a left-hand operand of type 'const Voter'
И повече примери. Благодаря.
Оператора < трябва да се oveload-не, защото set-а подрежда елементите в низходящ ред и трябва да има някакъв критерий по-който да може да го прави. Аз също доста се чудих и когато създадох set от обекти не можех да ги добавям към set-а. Добавих id поле в класа и overload-нах оператоа < да сравнява обектите по id.
Поздрави!
Хитро! Благодаря :)
+1. В описанието на курса пише "с реални предназначения в сферата на Gaming индустрията". Ако може нещо в този дух ;)
+1, Решаване на задача, която включва голяма част от заученото. :))
+1 От мен
ще имаме и 10 лекция (:
+1
+1 за няколко примера