Вече съм на лаптоп и не ми дава да инсталирам visual studio 2015
имам вече лаптоп но имам проблем защо не ми дава да инсталирам visual studio 2015 характеристикатата на лаптопа е intelpentium- 2.20; ram 2GB video 256 защо не ми дава ако знаете как моля помогнете ми изостанал съм много със матреала ???
EDIT: Темата беше преместена в адекватния раздел.
Хубаво го казахте но като нямам парите как да го направя :((
Не е необходимо да закупуваш нищо на този етап. Алтернативите на Visual Studio ще ти свършат работа в рамките на курса.
До сега се упражнявах но пиша кода цъкам на ( Ctrl+F5 ) и ми искарва грешка помощ :( :( кога ще се науча да му се невиди :(
Гледай лекциите от курса и решавай задачите, и лека полека ще усвоиш основите.
Добре де как да го разбирам сега :@ събрах си праи и си купих нов компютър със 8-GB RAM 4-ядрен процесор с по 3.00 Ghz и 3-GB видео карта и пак не иска да инсталира VS 2015 :@@ ???????
Почти всичко забравих код не мога да пиша офф :(( искам да стана програмист искам да се рализирам а нищичко не знам нищо чудя се дали да спра до тук и след като завърша 12 -ти клас да кандидатствам във софтуни объркан съм не знам какво да правия :(((
Пробвал ли си да гледаш лекциите и на момента да даваш пауза на видеото и да пишеш код. Ако не си опитай и така. Пробвай различни начини и варианти да видиш при какви условия помниш най-добре. Не се предавай. Просто пиши код. Независимо дали гледаш видео или се опитваш да измислиш алгоритъм важното е да пишеш код..всичко, което правиш трябва да свърша с писане на код.
Изчетох коментарите набързо и мисля, че мога да ти помогна да си оптимизираш машината без да инвестираш допълнително в хардуер ако все още не си си решил проблема.
Имах подобен проблем и цели 2 дена загубих, за да го реша. За да инсталираш VS 2015 ти е нужен
най-малко уиндоус 8.1 или уиндоус 10. Аз се принудих да мина на уиндоус 8.1 и бях доста лошо изненадан.
След инсталацията на този уин трябва да инсталнеш IE 10 и .NETframework 4.5., както и офис пакет 2013.
Като инсталнеш всичките тия неща инсталваш VS 2015 - ще ти отнеме около 4 часа! След 4 часа ако е стигнало 78 - 80%
и не мърда значи няма да стане. След като инсталнеш VS ще ти върви бавно, но сега ще ти кажа как да оптимизираш работата
на лап топа си (HDD). Инсталваш си уин 8 manager - ще го намериш в някой тракер и от него правиш оптимизация. После си инсталаш по-стара версия на ccleaner като 2.22.968 чистиш джънк файловете и оправяш регистрите. След това си инславаш
Raxco PerfectDisk Professional Bussines v13.0 Build 843 Final - дефрагментатор на паметта, който да ти подреди програмите в (C;) така че да ти намали максимално времето за стартиране на дадена програма. Пускаш тоя дефрагментатор веднъж да ти подреди (C:) на опция smart defrag, като си свържши работата пак го пускаш, но на опция consolidate free space. След тая процедура трябва да си направиш виртуалната ти памет да е равна на физическата РАМ памет. Ако си свикнал с стърт бутон
си инсталирай classic Shell - програмка писана от българин дето ти връща готиното и удобно старт бутонче долу ляво - ще я намериш по тракерите. Иска ми се и други неща да те посъветвам, но ако нямаш достатъчно опит може големи неприятности да си направиш на машината.
Желая ти успех!
Windows 8 изобщо не го препоръчвам на никого. Ако можете слагайте направо 10. По-добре е от 8. Поне при мен 10 върви по-добре от 8
Колега относително прав си за Win 10.
Веднага ти пиша защо - виж параметрите на лап топа на ivandjelo драйвери за хардуера на такива стари машини или не се пишат или ако са написани
увисват. Последната година най-малко 70 машини подобни на тази са минали през ръцете ми....и най-често увисват видео драйверите и тръгват под дефаулт. Колкото до уиндоус 8 само като му спомена името получавам болки в сърдечната област, но няма друг начин колегата да си инсталира VS 2015. На уин 8 поне някой от драйверите от уин 7 вървят.
g_todorov - какъв офис пакет 2013, какви 5 лева?
VS няма никакви зависимости към офис пакети, изобщо не е нужно да се инсталира подобно нещо.
a.angelov с кой офис пакет ще си отваря колегата домашните и паур-поинт презентациите към Софтуни?
Иначе да - няма зависимост между VS 2015 и офис пакет 2013 :)))
Както беше написано от теб и във връзка с конкретната тема, излизаше че е задължителен за VS-то, затова си позволих коментара.
Просто се опитвам да помогна на колегата, защото на мен са ми помагали и искам да върна жеста.
По този начин, като споделяме знание и опит ще стане по-лесно на всички ни.
Лек ден от мен.