Избор на зала!
Здравейте! Получих мейл, с информация за приемния изпит. Имам 3 възможности да избирам зала! Вие коя зала предпочитате и има ли някакво значение коя от залите да избера?
Здравейте! Получих мейл, с информация за приемния изпит. Имам 3 възможности да избирам зала! Вие коя зала предпочитате и има ли някакво значение коя от залите да избера?
Здравей, ние или по-голямата част от нас - Групата от Бургас се насочихме към Code Ground - на партера, тъй-като някои от нас са пушачи и затова на партера. Макар, че ще имаме може би 1 или 2 почивки- незнам - ще кажат. Но е хубаво да се съберете с колегите си да бъдете в една зала-но това е само мое мнение - всеки има право да избира. По - принцип няма значение в коя зала. А е хубаво да си носиш лаптоп на изпита - той ти дава по-голямо предимство, като си си качил всичките неща на него и си носи тетрадка и химикал - да разпишеш някой код ако се налага.
Успех от мен.
Доколкото разбрах от написаното от теб, ще има почивка по време на изпита?
Да- със сигурност- но незнмам как ще са регламентирани - преди самия изпит ще ни кажат.
Има почивка по време на изпита, но таймера за оставащо време до края на изпита не се спира. Тоест, за да използваш почивка трябва да използваш от времето ти за изпита.
Хубаво щеше да бъде и аз да имам някой човек от града, да сме в една зала, ама няма! Иначе благодаря за бързите отговори! Има ли още някакви особености за приемния изпит, които не зная?
Засега не- Важното е да решиш поне 3 задачи от 6-те за 4 часа за да имаш шанс да продължиш по-нагоре - ако има друго - ще ни се обясни на самия изпит. А и в мейла би трябвало да имаш малко разяснения относно изпита.