Имам нужда от малко разяснение относно начина, по който да продължа обучението си
Здравейте, дали е възможно, някой който работи в СофтУни и е наясно как стоят нещата да се свърже с мен по скайп (anton_p3516), тъй като имам доста въпроси относно начина, по който да продължа обучението си при вас. Понеже съм от предния випуск, преди да дойдат промените и съм минал през първите две нива, след това сега лятото записах Джава като професия, но все още не съм минал бек-енд нивото от предната версия на университета и доста се обърках, а и таксите за онлайн студенти се увеличиха така че бих искал да се консултирам с някой преди да записвам нещо.
П.С. Темата едва ли ще е полезна за някой така че ако искате я изтрийте след като някой от вашия офис евентуално се свърже с мен. Благодаря предварително.
Да, благодаря ви, но съм от Варна и няма как да присъствам. Писах на имейла, който ми дадохте. Все пак имам някой конкретни въпроси, които се отнасят за определени изпити, а също и за необходимостта от това да записвам цели курсове въпреки че съм минал изпитите вече и т.н. . Затова все пак се надявам, че някой който е наясно може да ми отдели 5-10 минути в скайп, за да мога да си направя някакъв план как да продължа обучение при вас.