Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Писах им дано да ми отговорят.
Аз се готвя за този изпит от 2 месеца, понеже имам и други неща за правя, всичко съм си планирал до Декември месец.
Едно изключение ако могат да направят, ще съм много благодарен.
Имаш ли отговор, аз също съм купил билети за предната дата.
Привет Пламен
Честно казано съм радостен, че не съм сам. Още нямам отговор и едва ли ще бъде позитивен ако изобщо получа. Дано се намери решение за хората в чужбина, аз съм файн с teamviewer или нещо. Найстина не мога да дам още 260 лв при положение че сигурно пак ще сменят дата-та.
Привет Пламен
От софтуни ми отговориха както и очаквах. Трябвало е да чакаме официалния старт а не това което били публикувано преди това.
Аз ще се ява на поправката ако изобщо се ява..... явно на СофтУни не може да се разчита на това което публикуват...
Поздрави
Жулиен Андонов
Привет Жулиен,
И аз получих, същия отговор, но успях да сменя моите билети за сравнително не много висока цена. Надявам се инвестицията ще се върне след започването на работа.
Предложих в писмото, че би било по добре да не се показват примерни дати за в бъдеще, за да не се объркат и други колеги.
Предполагам, понеже системата на организация е сравнително нова, все още не са изгладили всички проблеми и това е причина за получаването на такива неприятни ситуации.
Но за разлика от някои организационни пропуски, програмата им на обучение е наистина добра и иновативна.
Поздрави
Пламен Петров