Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Здравейте,
за да се премине първият курс е необходимо явяването на изпит. Таксата за изпита е 50,00 лв. до определан дата и 100,00 лв. след нея.
Да, заплаща се след изпита и преди началото на модула. Цените на страниците на обученията са обозначени за тези, които желаят да закупят само едно или повече от тях. За хора, които планират да преминат цялата програма се предлага по-ниската пакетна цена.
Здравейте, след като отворя "Заплащане" от падащото меню не се вижда "Marketing Fundamentals" за ранно плащане. А тъй като не съм от София бих искала да платя онлайн.
Здравейте,
Вече би трябвало да имате възможност да заплатите от тук.
Все още не виждам курса да присъства в падащото меню.
Здравей,
най-веротно не виждаш "Marketing Fundamentals" защото този курс е безплатен, за да продължиш в останалите курсове от програмата трябва да заплатиш самия ипит, а не курса .
Като се логнеш в профила си най-отгоре ще видиш следното съобщение "Вече имаш възможност да се запишеш за своя приемен изпит за SoftUni Digital, който ще се проведе на 12 и 13 ноември 2016, онлайн, в удобно за теб време от ТУК. Можеш да заплатиш до 28 октомври (включително) на цена от 50 лева. Всички платили успешно ще имат правото да се явят на приемен изпит." Кликни на думичката "ТУК" и ще ти се покаже формата за заплащане.
Така де, за да продължиш трябва да изкараш изпита, не само да го заплатиш.
Пак нищо такова не ми излиза, виждам си стария екран за кандидатстване. Адресирах проблема по имейл, ще чакам отговор.