Фб група Основи на Програграмирането
Здравейте :) Има ли фейсбук група за октомврийския курс Основи на Програграмирането?
Благодаря предварително!
Здравейте :) Има ли фейсбук група за октомврийския курс Основи на Програграмирането?
Благодаря предварително!
За всеки град в който има курсове има и фейсбук група - и не само за октомврийския - специално - а и за предишните
Виж тук:
https://softuni.bg/trainings/1401/programming-basics-bulgaria-june-2016
Благодаря :)
А приемният изпит само в София ли се провежда?
Всички приемни изпити са в София. Преди беше по градовете, където се провеждаха курсове, но сега вече - Не - Само в София. Ако неуспееш по някяква причина да се явиш на изпита(като не си задължена да се явяваш - това си е твой избор) - можеш да се явиш следващия път на поправката. Или ако си възпрепядствана и пак поради някаква лична причина не успееш да се явиш на изпита, но си си платила за него - правата ти се пазят - мисля, че беше около 6 месеца след което ако тогава има изпит и искаш да се явиш - трябва да кажеш на администрацията, че поради личната ти причина не си успяла да се явиш и искаш сега(след 6-те месеца) да се явиш - и мисля, че ще ти прехвърлят таксата и няма да плащах отново - поне така стана при мен - но за всеки случай пак се обърни към администрацията, ако неможеш да се явиш на изпита- поради...едикакви си причини...