Проблем с Login
Здравейте, имам проблем, когато се логвам в сайта на софтуни, изписва ми, че има грешка, пробвах да вляза в джъдж и там нямам такъв проблем, мислех, че е нещо за момента, но става вече два дни така ми изписва, че има грешка при логването, изобщо като дам вход не ме препраща към формата за логин, а ме редиректва към тази грешка. Използвам chrome и забелязах, че когато мина в инкогнито режим там се логва без проблеми, от телефона също ми дава да се логвам, не съм се сетил да проверя с други браузъри. Пробвах също да чистя кеша, бисквитките, историята, но и така не се получи.
Съжалявам за допълнителната тема, след като е имало и друга, търсих преди това, но явно не съм я открил, но от това, което прочетох в другата тема е, че проблема е в браузъра и толкова. А за конкретно решение не разбрах има ли?
Да, направи си цялостен reset на браузъра и пробвай. Няма проблеми за темата, важното е да ти решим проблема :)
И аз имам проблеми с логина в judge защото в софт уни съм със гугъл а в judge няма опция логин с гугъл акаунт и като въведа правилен username и парола не ми ги приема а на Forgot password? не мога да я сменя