Съвет към хората ,които директно си пействат тук кода
Когато пускаш код преди кода сложи <pre>; а след кода </pre> . По този начин HTML5 разбира ,че ще има повечко спейсове и няма да го прави неразбираем и неподреден.
Пример:
public Core.Dto.Interfaces.IFAQ GetCompanyFAQ(string companyId, string languageId) { var data = this.Table.Where(x => x.Company.Id.ToString() == companyId && x.Language.Id == languageId); if (data.Any()) { return Mapper.Map
Не че нещо ,но ако един файл надхвърля 100 реда значи този човек не е програмист а мазач :D горе долу само мейна може да се допусне да гони 200 всичко друго трябва да е макс 50 или не е оптимизирано XD
@DJilanov
Не знам защо, но си мисля, че Main-а трябва да съдържа най-малко логика. Например достатъчно е да инииализира първия обект, който се грижи за първия стейдж в апликейшъна и да пусне неговия инит метод, от там нататък по chain of responsibility да се викат всички останали обекти и методи.
Пропускаш огромния инклюд в началото на всеки майн...
ASP main Гони доста над 200 реда...
Link
backbone main над 400 реда
Link
Твърдението ти е невалидно :D
Ще се съглася, въпреки че теоретично, аз не бих го изиграл така :)
Аз нямам претенции да съм програмист и си пиша по 100 реда на някои задачи, като тази, която съм дал за пример. Така ми е по-лесно и си разбирам, какво съм писал.
А за мазането: на изпита такова мазало направих с кода на едната задача, че единствените ми утехи бяха 100/100 резулатат и че само на сървъра с judge ще я има.
За момента най-големия include, който ми се е налагал да правя е не повече от 2 реда.
НО
не затова става дума, в тази тема или поне аз така си мисля.
Tука си прав. Просто по-натам ще дойдат лекциите за това как Разделното писане улеснява трейсването на бъга къде се случва а аз малко избързах с лекцията за това XD