40 МВ максимален размер за домашното
Здравейте отново. Архивът ми стана по-голям от 40 МВ, към 60 е. Какво мога да направя?
Здравейте отново. Архивът ми стана по-голям от 40 МВ, към 60 е. Какво мога да направя?
При мен също е към 50МБ; в архива съм сложила 2 сцени от Maya, .fbx модела, .exe файла и съответната му папка. Въпросът ми е какво не е нужно, за да се намали архива?
При мен само ехе-то и папката са 60 МВ архивирани. Аз и да искам няма какво да махна. Самият модел ми е отделно, и той е към 13 МВ с колор-маповете. Така че просто няма от какво да изрежа. Самото ехе и съответната папка зависят от envornment-а, в който си пуснала героя в Юнити и от който си експортнала ехе-то. Моят envornment е сравнително семпъл, но очевидно трябва да е още по-базов, за да вляза в тоя размер. И пак не мисля, че е възможно, защото все пак трябва да сложим в тоя архив и модела, и текстурите. Така че линк с качен на друго място ехе файл за мен е единственото възможно решение.
This is a link for uploading files bigger than 40 MB ----> https://drive.google.com/drive/folders/0B4pwE5BwFdFNYXpJSEoza3RUQkU
Best Regards,
Dimitri