Judge System
Някой може ли да ми обясни, след като отворя линка, защо има само състезания, а никъде не мога да си предам някакви неща като домашни?
Някой може ли да ми обясни, след като отворя линка, защо има само състезания, а никъде не мога да си предам някакви неща като домашни?
Привет,
Колега дай ни малко повече информация по въпроса ти, защото има вариант да гледаш минал току що изпит, който все още не е отключен за публично решаване в judge. Другия вариант, който е и най добрия ако изпитваш такива затруднения пиши на екипа на софтуни с конкретни линкове на нещата които не можеш да отвориш.
Ами като вляза в системата искам да мога да предавам домашни нищо че съм онлайн. Не мога да стигна до там. Имам възможност само за сътезания. Може ли помощ и стъпки?
Пиши на софтуни теам. Защото аз имах проблем през интернет експлорер не искаше да ми се логва в джъдж само през гоогле хром.пробвай и с друг експлорер.
Не. аз явно съм задал въпросът грешно. На мен ми се отваря но като го отворя ми излизат свледните неща:
Да това е правилното избираш състезания после programming basics после упражнения или изпити зависи кои задачи ще решаваш. И натискаш практикувай
А трябва ли да влизам или да се регистрирам?
Ползваш потребителското име и парола за софт уни сайта.