Такса Linux administration
След като съм си платил 240 за ваша работна станция а пак използвам моя не може ли да ми върнете 60 лв. разликата до 180
След като съм си платил 240 за ваша работна станция а пак използвам моя не може ли да ми върнете 60 лв. разликата до 180
Здравей,
От това, което разбирам, си закупил пакет с виртуална машина, но си настроил и ползваш своя, не такава, дадена ти на курса?
Да не прецених че като е на моя лаптоп мога в къщи да си работя това което сме взели.
Ако трябва ще прежаля парите
Но идеята не е да ползваш физическа машина (наш компютър) а да ти се даде конфигурирана виртуална машина, която не трябва да настройваш, която да използваш чрез Virtualbox?
Добре разбирам набутал съм се със 60 лв. Точка по въпроса. Прежалих ги. А и на мене никой нищо не ми давал
Аз съм си свалил линукс и съм си го инсталирал. Никой нищо не ми е давал. Прежалих че пари няма да видя
Питам, точно, за да разбера дали ти е даден достъп до виртуална машина или действително не я използваш. Можеш или да получиш виртуалната, която си заплатил, или да ти възстановим разликата между двете такси, в случай, че не използваш предоставената такава.
Никой нищо не ми е давал
Прецакан съм със 60 лв. Така да бъде
Моля те да запазиш малко търпение, докато установим административно как да решим проблема. :)
h.l.b1982 - ти четеш ли какво ти пише gdurankiev? Щото имам чувството, че не го правиш...
Айде без злобни коментари