Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Страхотно, благодаря за бързите отговори!
Здравейте, постоянно ми изписва String в червено. Какъв е проблема
Compilation result:
Какво да правя
Ами трябва да си настроиш версия 8 на java в IntelliJ-a.
Здравейте,
Имам проблем с настройката на JDK. Инсталирах го, но когато се опитвам да го настроя от IntelliJ IDEA, не го намира и ми отваря нов проект, който изглежда различно и всичко, което пиша е червено (грешно). Когато се опитам да отворя наново програмата вече не ми иска настройка на JDK, а отваря директно.
File-> New Project и горе в дявсно ще ти даде да си избереш JDK за новия проект. Цъкаш на new и си я намираш там където си я изтеглила. Ако когато си теглила JDK не си и задала излишно директория, трябва да е в Program Files -> Java
@nastradin да не би проблемът да е в голямото L което си сложил преди скобите
Ето малко help инфо, надявам се да ти помогне. Ако не пиши пак:
Видео линк:
Сайт IntelliJ:
имам проблем с JDK 8 не мога да му определя къде да съхранява записите, избирам BIN и ми излиза това The selected directory is not a valid home for JDK съвет :)
nastradin
"Здравейте, постоянно ми изписва String в червено. Какъв е проблема"
Здравей,
Ако си записал printLn с главно L трябва да го промениш на малко l (л), тъй като Java прави разлика между малки и големи букви.
Здравейте, как мога да сваля Java JDK 8u112, излиза ми само Java 8u 121 :