C#-относно за Solution и Project-ите
Добър вечер на всички. Искам да Ви попитам понеже съм създал в един solution два projecta и като изпълня вторият ми излизат неща от вторият-някой да знае как се оправя и къде се бута това нещо?
Добър вечер на всички. Искам да Ви попитам понеже съм създал в един solution два projecta и като изпълня вторият ми излизат неща от вторият-някой да знае как се оправя и къде се бута това нещо?
Здравей!
Във Visual Studio отгоре намери Tools , след това: Options - Projects and Solutions - Build and Run - там слагаш отметка на "For new solutions use the currently selected project".
Друг вариант е, както си отворил конкретното solution, да отидеш на solution explorer (трябва да го имаш отворен в прозорец отстрани, ако не - отваряш го с View - Solution Explorer). После с десен бутон върху името на конкретния Solution (не върху проектите) избираш Properties - Current Selection.
При първия вариант променяш опциите на самото вижуъл студио и от тук нататък се изпълнява този файл, където ти е курсорът. Във втория вариант променяш опциите само на конкретния сълюшън, т.е. ще важи само за файловете в него и при всеки създаден нов сълюшън ще трябва си задаваш настройките наново.
Ок, мерси много за информацията!