Objects - Exercises
Здравейте,
имам проблем с задача 02.JSON's Table. В WebStorm не ми дава никакви грешки и си работи както трябва, но когато кача кода в Judge ми дава runtime error-и само. Това е кодът ми от задачата. Благодаря ви предварително.
Здравейте,
имам проблем с задача 02.JSON's Table. В WebStorm не ми дава никакви грешки и си работи както трябва, но когато кача кода в Judge ми дава runtime error-и само. Това е кодът ми от задачата. Благодаря ви предварително.
Реших да не правя друга тема , защото имам проблем със същата задача.На конзолата ми работи перфектно в Judge ,ми дава грешка при компилация или че отговорите са ми undifiend.Така и не разбрах тоя Judge как ги приема тея данни , в кои случай как и защо.Ето ми и кода , ще се радвам , някой да разясни , тъй като съм в Programming Fundamentals , а съм решил твърдо да пиша на JavaScript , тъй като , този език ми харесва най-много.Благодаря ви предварително.
function solve(obj){
var obj1 = JSON.parse(obj);
var html = '';
html = html + '<table> \n';
for(var i in obj1){
html = html + '\t <tr> \n';
html = html + '\t \t<td>' + obj1[i].name + '</td>\n';
html = html + '\t \t<td>' + obj1[i].position + '</td>\n';
html = html + '\t \t<td>' + obj1[i].salary + '</td>\n';
html = html + '\t </tr> \n';
}
html = html + '</table>';
return html;
}
console.log(solve('[{"name":"Pesho","position":"Promenliva","salary":100000},{"name":"Teo","position":"Lecturer","salary":1000},{"name":"Georgi","position":"Lecturer","salary":1000}]'));
The input comes as array of strings.
Подава ти се масив,а не стринг. Махаш парсването, подаваш на функцията масив и си ти :)
пс. Правилно си се насочил към JS