VS дава различен output на различни устройства
значи,имам много странен проблем в момента.Рових из нета но никъде не намерих някакво решение или поне подсказка как да се оправя.Имам 2 инсталации на VS eдна на настолния си компютър и една на лаптопа. И си решавам задачи и общо взето привиквам с C# ..
Започнах да решавам една от старите задачи при която се иска да се вкарат 4 числа от които да се направят определени изчисления.
Те са дробни числа 0.194 и 19.4 и незнам защо VS инсталиран на настолния ми компютър решава да ми даде -3 като отговор и да затвaря конзолата. Пробвах на лаптопа всичко си работи нормално,абсолютно същите числа код и тн..дори решение.? Честно скоро не съм бил объркван така сериозно от Microsoft shit....
http://pastebin.com/BakKFuzK
Реално,не мисля че кода прави проблема,по-скоро VS прави някаква грешка с 2те дробни числа едно след друго.
Доколкото е необходимо да се обърне внимание на регионалните настройки, си прав. Но останалата част от проблемите произтичат от кодът. Не трябва да включваш нищо, което не се изисква в задачата, а това включва и съобщения при извеждането на резултатът; в случая, премахни "обща сума=".
ами не не е от регионалните настройки не е и от тоя текст.. Имам чуството че просто VS е скапал нещо и ще трябва да го преинсталирам,и да тегля няколко майни на Microsoft :D докато го правя. :Д