Loading...
LardaX avatar LardaX 15 Точки

06. Robotics

Здравейте. Имам проблем с 6та задача от Java Advanced, Stacks and Queues Exercises. Кодът ми работи в Judge, но дава 80 точки, като при последната проверка гърми за време. Предполагам, че проверката е свързана със задаване на прекалено голямо време за обработка на продукт при някой от роботите, но не мога да измисля как може да бъде съкратено това време. Идеи или подсказки?

Също бих се зарадвал ако някой предложи идея за решение БЕЗ класове, тъй като трябва да се води, че още не сме ги взели в Java и правилният вариант за решение е без тяхната употреба.

Благодаря предварително.
http://pastebin.com/vxUtRUt2

P.S. Не мога да повярвам, че не открих тема за тая задача :D 

0
Java Advanced
Simeon_Simeonov avatar Simeon_Simeonov 3 Точки

Здравейте, и аз искам да се възползвам от темата.

При мен минава само нулевите тестове и аз не можах да измисля тест при който да се счупи.

Това ми е кода: http://pastebin.com/ar0Mwq3u

Благодаря!

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.