Задача 8 от упражненията на 26,012017 Create View Employees Hired After 2000 Year не работи в Judge
Здравейте колеги,
Не за първи път имам следния проблем - задачи, при които трябва да дам опцията "Run skeleton, run queries & check DB." не работят в Judge. Нямах достатъчно веме да потърся дали някой не е публикувал решение на този проблем, затова реших аз да задам въпрос, защото в документацията липсват каквито и да е указания по тази тема, които би трябвало "по default" да ги има.
В случая става дума за гореспоменатата задача, кодът, който изпълнявам, е
CREATE VIEW V_EmployeesHiredAfter2000 AS
SELECT FirstName, LastName FROM Employees WHERE DATEPART(YEAR, HireDate) > 2000
GO
И при мен работи без грешка, но в Judge ... уви, не. Дори и други задачи, които съм "качвал" чрез тази опция, ми връщат съобщение Compile Time Error
Та, въпросът ми е при тази опция т.е. "Run skeleton, run queries & check DB." трябва ли да пиша пълните заявки за създаване на цялата база данни, и таблиците, и записите, които се използват, всеки път или има и друг начин.
Благодаря предварително за помощта!
Здравей, Пробвах по всякакви начини, с GO код, без GO код, с всички заявки от създвавне на базата данни до изпълнение на задачата, все не става. Просто GO кода го "копнах" по инерция.
Решението ти е вярно. Опитай пак да го събмитнеш.
Благодаря ти! Ще пробвам отново. Просто срещам проблем с опцията Run skeleton, run queries & check DB, каквото и да се опитам да събмитна чрез нея, все ми дава Compile Time Error. Пробвах и на минали задачи, и на текущи, както и да ги събмитна, получавам същото, когато се наложи да ползвам тази опция.
Стана! :) Благодаря ти още веднаж за помощта и подкрепаа. Този път го събмитнах директно, без код GO. Интересо, направих го и по-рано по този начин, но ми върна, това, което ти писах в предния коментар. Сега го събмитнах по същия начин и стана.