График на курса ?
Здравейте,
Кога ще бъде достъпен графикът на курса от януарският модул ?
Здравейте,
Кога ще бъде достъпен графикът на курса от януарският модул ?
За момента мога да ти дам дата за изпита - 9.Април (неделя) от 10:00 до 16:00. Защитата на екипните проекти ще е през седмицата след изпита, като е възможна защита по Скайп.
Иначе съдържанието на курса ще е като на предната инстанция с малко въведение в ООП, през призмата на базите данни. Провеждане на занятията като на Basics курса от текущата инстанция. В скоро време ще има качена програма.
Супер, мерси много за информацията, точно това ме интересуваше
Малко по-встрани: може ли модераторът, който току-що ми изтри темата, без никакво извинение и уведомление какъв е проблемът, да обясни как тези които сме он-лайн може да си направим екип за проектите ако искаме да участваме, щом няма централно разпределение, тъй като точките са бонус?!
Отговарям ти в лице на администратора на този форум и всички активности в него.
Не одобряваме, не подкрепяме, не насърчаваме и най-вече - не допускаме набирането на курсисти за професионални проекти и начинания от характер, различен на този предоставян от кариерния ни център, както и набиране на курсисти за фирми и учреждения, които не присъстват в партньорската ни мрежа чрез форума СофтУни.
Такива теми биват изтривани без предупреждение, а и без обяснение.
Тези отговори ще бъдат изтрити, тъй като не са по темата на въпроса.
Приятен ден.
Това не е коректно, защото в изтритата ми тема не се търсят хора за: "професионални проекти и начинания от характер, различен на този предоставян от кариерния ни център, както и набиране на курсисти за фирми и учреждения, които не присъстват в партньорската ни мрежа чрез форума СофтУни"! Търсят се хора за екипен проект за курса, като само е споменато, че един от участниците има идея той да е от практическо значение и е използван форума, като най-удобно място за обмяна на мнение между он-лайн курсисти. Изрично не е поеман ангажимент за нищо повече. Модераторе, ОК?? За да имаме работещо решение, ще си префорумирам въпроса, ако е създал двусмислие, или в тази тема, която е подходяща, или като нова.