[Homework] QA Fundamentals - Тest Cases, Test Scenarios, Test Execution
Добре само на мен ли ми е толкова трудно, защо не покажат как се прави това домашно, вместо да тестваме сайт за роклички?? И никакви разяснения за тези домашни...
Добре само на мен ли ми е толкова трудно, защо не покажат как се прави това домашно, вместо да тестваме сайт за роклички?? И никакви разяснения за тези домашни...
Здравейте,
Някой има ли идея защо няма оценяване на домашните? Уж критериите са спазени, поне доколкото прочетох.
А също така не виждам задание за домашно на следващата лекция/SRS/, въпреки, че системата явно очаква таковa.
И при мен го има същия проблем няма домашно а системата за предаване е активна
Според мен никой няма оценяване на домашните, просто защото не виждам да имаме достъп до домашните на останалите. Би трябвало да има някаква форма за оценяване, както и за коментар, също и за оценка на коментара като полезен или не. Това е от страна на СофтУни и от тях зависи дали ще има възможност за оценяване. А за домашното за SRS им писах чрез формата за обратна връзка, че наистина няма домашно (доколкото знам) към тази лекция и не би трябвало системата да е активна и да тече краен срок, сигурно са объркали нещо, дано го коригират.