Programming Basics - Old Exams
Здравейте, искам да попитам защо всички "Old Exams" задачи са на английски език и има ли ги на български или ще трябва да си ги превеждам първо :/
Здравейте, искам да попитам защо всички "Old Exams" задачи са на английски език и има ли ги на български или ще трябва да си ги превеждам първо :/
На английски са и ме съмнява да има български версии, защото всички материали от старите курсове по онсови на програмирането са на английски. Ще трябва да си ги преведеш, все пак за да си програмист се изискват някакви познания по английски език.
Успех!
Аз ще си ги преведа, но ще изгубя време а ако ги решавам на английски директно по трудно ще усмислям условията. Видях, че там задачите са 5. Знаеш ли кой вид задачи липсва?
Не мисля, че някой вид задачи от сегашните липсва, дори старите изпити покриват повече матриал и задачите са по-сложни.
Ако разгледаш някой курс по Programming Basics от преди март 2016 ще видиш, че има лекции които сега не се изучават в този курс.
Да, така е.
Аз лично съм малко разочарован, че са смъкнали нивото по новата програма.
Материалът е мно-о-ого разтеглен във времето, а задачите за упражнения са еднотипни и по-скоро скучни, но това си е мое мнение.
Аз просто пререших всички минали изпити по два пъти и търсех някакви нови задачи.