facebook log in - Access to Judge
Едно въпросче защо потребител използващ фейса за лог ин в сайта на софтуни не може да се логва в джъджа ?
Какъв е workaround а за да се ползва ?
Едно въпросче защо потребител използващ фейса за лог ин в сайта на софтуни не може да се логва в джъджа ?
Какъв е workaround а за да се ползва ?
Здравей, в judge няма опция за log in с facebook, нито за регистрация, но мога да ти кажа един начин, който мисля, че ще сработи. Значи първо трябва да си видиш с кой имейл си регистриран в softuni.bg (същия с този който си се регистрирал в facebook). Даваш му, че си си забравил паролата и от там вече, ще имаш парола и се логваш с имейла и сменената парола в judge. :)
И ще се логвам с един акаунт в софтуни с 2 ри в джъджа ?
А после ще може ли да се влиза с фейсбук ?
Ще се логваш с един и същ акаунт и в judge и в softuni.bg въпроса е да си вземеш парола защото в момента ти нямаш такава защото влизаш в softuni.bg само с facebook. Като си вземеш паролата в judge трябва да влизаш с тази парола и username-а ти от softuni.bg
Здравейте колеги, при мен също не работи, тоест нямам достъп. Като натисна на забравена парола ми изписва следното съобщение:
Съжаляваме за неудобството
Ако искате да се регистирате, променяте акаунта си или да възстановите своята парола, моля използвайте главния сайт на Софтуерния универсистет.
Така и направих. Отписах се от главния сайт, натиснатиснах на вход/забравена парола, получих писмо в имейла си за смяна на паролата, което направих успешно. Но при повторен опит за вход в страницата на СофтУни или в Judge системата, ми изписва:
Да не би да е защото курса все още не е започнал и нямам все още домашни за проверка?