Exam questions
Привет, тъй като изпита наближава, а аз не са ми ясни някои работи покрай него, реших да попитам във форума, пък дано да са полезни на някои лаици като мен :)
Виждам, че в програмата пише, изпита ще е на 26ти и 2ри април. Това две дати ли са, и изпита ще е разделен на две части или е по-скоро, ако не успееш да се явиш на едната, да имаш опция за другата?
Нищо, никъде не успях да намеря, да пише с какво трябва да отидем на изпита? В смисъл, трябва ли да си носим лаптопи? Ако да, то има ли нещо, което трябва да добавяме, премахваме като софтуер? Всичките 1000 и няколко стотин човека (ако гледаме статистиката на курса) на веднъж ли ще го правим изпита?
Мисля, че за сега това ми се въртеше в главата като въпроси, ако има нещо ще допълня още в мнението си :)
Много благодаря, доста ми се поизясни.
А иначе, защото като отвориш инфото за курса, там са само 200 човека присъствено, и още 1000 онлайн, та за това се зачудих колко пък човека наведнъж, може да се хванем да изкараме този изпит.
То винаги е така с безплатните отворени курсове, много хора се записват за да видят какво е и да имат достъп до ресурсите, и после нещо ако не им харесва се отказват. Мисля, че Code Ground е най-голямата залата, така че ще сме сигурно около 200-250 човека
Сега са изпратени имейли за запазване на място, и се оказва, че второто не е баш поправка, а просто са ги разделили на отделни дни, и може да избереш само едно от двете. Така, че ще си редактирам отговора, някой като отваря темата да не остане заблуден
Да, получих го и аз.
Да бях изчакал малко, щях да си спестя въпросите :)