По-късно записване за стажантската програма
Здравейте!
Минах приемния изпит на 7 май и ми пратиха мейл за стажантската програма. Не мога да започна сега, ще ми е възможно към края на годината, може би началото на следващата. В мейла си пише че прием има три пъти в годината - януари, май и септември (когато са и приемните изпити нали..) Въпросът ми е следният - ако в момента НЕ кандидатствам, но си продължа Tech Modul-а за който вече си се записах, ще имам ли право септември или януари да кандидатствам за тогавашния прием за стажантската програма?.
Предварително благодаря на всеки, отзовал се с полезна информация!!!!!
Поздрави, Владислав
Жив и здрав!! Благодаря за отговора! За високия успех - предполагам от следващите модули ако изкарам четири да речем и със средна оценка 5 няма да ставам за стаж, това имаш предвид?
Иначе благодаря - SoftUni продължава да ми доказва че е про-студентите, а не про-уж нещо се прави и да взимаме пари за това...
Поздрави!
Средния ти успех трябва да е над 5.00. Това с четворките ще се направя, че не съм го видял ... :)
Успех.
Мислех че е 5.50, за това... :D иначе отново - много благодаря за информацията! Дано е от полза и на други!
Аз съм в Software Technologies и следният ми успех е 6,00. What type of skills should I have in order to get approved into the program? What should I include in the CV and the Cover Letter?