Programming Fundamentals Extended Септември
Здравейте, успешно преминах през Programming Basic и продължавам напред. Вчера гледах една от лекциите на Programming Fundamentals и чух Наков да споменава че има намерение да премахне Extended версията на курса от основната програма поради по-нисък успех на курсистите. Някой има ли информация дали през септември ще има Extended, според мен за повечето хора това е по-удобния вариант, пък и като цяло материалът е повече. Ако все пак бъде премахнат, какви други опции имам освен Online обучението?
Аз мислех да записвам разширената форма, защото програмата ми беше по-удобна(работя от понеделник до петък). Сега като гледам, май нещата са по-добре направени, тъй като втората група дава шанс на работещи хора да запишат присъствено обучение и да не пропускат лекции по обективни прични. Дано решението да е за добро. ЖЕЛАЯ МНОГО УСПЕХИ НА АКАДЕМИЯТА!
Здравейте,
в такъв случай интензивните групи в същия вариант ли остават? Понеже в разширената има повече упражнения, а и от Наков съм чувал, че е препоръчително да се мине първо през нея.
Септември ми предстои да запиша Tech модула. Ако изгледам видеата от разширената група преди това, дали задачите ще се повтарят, или ще са различни?
Благодаря предварително!