Домашно по Практични умения за общуване
Колеги, дълго време се лутах докато намеря мястото на курса. Накрая влезнах в пощата си и кликнах върху линка от писмото с поканата за курса. Имаме вече бутон за изпращане на първо домашно. Не че знам какво ще напиша, но поне ще опитам ... Успех! И ще се позабавляваме на следващата лекция. Лично за мен беше изключително приятно, въпреки че се наложи да закъснея половин час и изпуснах представянето.
Сега се сещам - някой знае ли как да се свържем с лектора, за въпроси и уточнения? Аз ,например, не разбрах откъде да се четат статии за домашното или може произволно избрани.
1-вото е да направиш таблицата от презентацията и да напишеш накратко какви са ти наблденията върху нея. 2-рото е да напишеш една забавна история за теб. Мисля, че другият път ще ги четем пред всички.
Ууууу 2-рата задача звучи супер :D
А за първата - за коя таблица си говорим?
Еми капитана ще я качи в ФБ групата.. не я знам на изуст. Отнася се за някви конкретни неща и дали си ги споделял с някви хора .. майка, баща , приятелка, най-добър приятел и тн. има и някви степени .. примерно това си го споделял, но не си влизал в подробности, не си го споделял въобще или сичко си споделял за него с определеният човек. Трябва да си я направим сами за нас, понеже има доста лични неща и после да напишем наблюденията си :)