Предложение за чат.
Предложението ми е да се рализира чат сървър за студентите от SoftUni съответно с чат стаи за различните езици и нива. Според мен по този начин ще се стимулира комуникацията между студентите и информираността между нас. При появил се някакъв проблем може лесно и бързо да се консултираме с колеги, както и да споделим нов проект. По този начин ще се упражняваме и на Team Work /където аз лично имам пропуски/, и ако сме на едно средно ниво дисциплинирани в чата, бихме имали повече успехи. Чата може да се интегрира в страницата на SoftUni, или да е външен проект.
Съвсем като за пример, съм качил един скромен пример за чат на едно Raspberry Pi, и след лека редакция по кода /оригиналния код не е мой - засега само редактираме :) / изглежда горе долу добре, но има много работа и функции които трябва да се добавят. Можете да цъкате спокойно, ще го държа един два дни да видя как се държи.
PS: не съм напреднал developer, затова моля критиките да са повече, за да има прогрес, ще се радвам да споделите мнение относно нов чат :)
Raspberry Pi model B, Arch Arm Linux, MySQL, PHP, AJAX.
Ето и линк към чата : N/A
Питаш и като няма кой да ти отговори какво става ?!
Чата си продължава и твоя въпрос заминава без отговор !
Точно затова е форума и тук питаш и когато някой знае отговора ти отговаря на въпроса , а не заминава в битието.
Като толкова искате чат - направете си канал в скайп и оставете в форума линк който иска да се включи и готово.