Помощ при избор на учебна програма.
Здравейте,
момче съм на 18 години и много ми харесва идеята на СофтУни да се учи това което е важно за индустрията и избягването на повечето излишна информация. Заради това и реших да уча тук вместо в някой ВУЗ. Завършил съм специалност " Рекламна графика" в Схупи гр. Троян.Не бях добър в рисуването, но учех доста бързо програмите като Photoshop и CorelDraw и правилата в дизайна.. Занимавах се доста с Freelancing което със съдействието на доста уроци в интернет, статии и форуми ми помогна да се развия доста повече от училището за жалост. Бях питал на няколко места в Троян за стаж(желаех да се уча от хора които са в тази сфера и знаят доста повече от мен) , но градът е малък и нямах успех. Излязох в чужбина тей като имах възможност, но сега смятам да се върна и да уча в СофтУни. Заради това и се записах за един курс "Programming Basics for C#"(искам да отбележа, че никога не съм се занимавал с програмиране макар, че се разбирам доста добре с компютърните технологии) интересно ми е, но виждам колко много ми липсва това "инженерно мислене"(никога не съм бил добър по математика) и как това ще ми е огромна спънка в програмирането. Наскоро видях, че СофтУни има и учебна програма за Графичен дизайн и това ме накара да се замисля дали няма да е по-добре да продължа с това. Също така няма да крия, че за мен играе и доста голяма роля заплатата която бих могъл да постигна след няколко години стаж и упорит труд.
Какво бихте ме посъветвали като хора с опит в тези сфери и живота като цяло?
Благодаря за отговорите предварително!