Потвърждение за онлайн обучение вместо желаната присъствена форма?
Привет,
Въпроса е следния - при кандидатстването съм опоменала желание за присъствена форма на обучение, но днес вечерта получих мейл, че съм одобрена за онлайн обучение - на посочения телефон не мога да получа информация, понеже никой не вдигна при позвъняванията - интересува ме защо се получава това разминаване.
Освен това една обратна връзка - при кандидатстване не получих мейл, който да потвърждава, че съм кадидатствала успешно (макар че при самото кандидатстване го изписа). Но при положение, че в деня, обявен за опоменаване на резултатите мейл нямаше (чак до 17:40), а на телефон и fb съобщение не получих отговор, вече се чудех дали въобще кандидатстването е било отчетено успешно. Предполагам, че направата на един автоматичен мейл, който да се получава при успешно подаване на документи за кандидатстване ще е много полезно за кандидатстващия. И макар, че плащането ще бъде направено в последствие, все пак кандидатстването за курс си е вид покупка, и не би било лошо да идва мейл черно на бяло, че "покупката" е направена и да се коригира ако има някаква допусната грешка (ако предположим, че по някаква причина "онлайн" формата на обучение е отбелязана вместо желаната "присъствена", например).
Надявам се да получа яснота за разминаването и още повече - се надявам да имам възможност да се включа в присъствената форма на обучение, каквото е първоначалното ми и единственото ми желание.
Благодаря!
Здравейте,
това, което сте посочили не е така. Присъствието не се гарантира със заплащане на такса, а с одобрение на документите, които са качени в системата. Заплащането за изпит е по желание на курсиста (ако иска да се яви на приемен изпит).