Има ли някой освен мен, който още не е получил резултат от изпита?
Заглавието. Платил съм си изпита, сега след почти два месеца още нямам никакъв резултат. Някой знае ли какво се случва изобщо?
Заглавието. Платил съм си изпита, сега след почти два месеца още нямам никакъв резултат. Някой знае ли какво се случва изобщо?
Здравей MartinTsvetkov1,
и аз все още нямам резултат ..... Платила съм, предала съм изпита (в срок) и да....след близо два месеца никакъв отзвук!!!!
Следя facebook страницата на групата и видях, че колегите, въпреки огромното закъснение (.....бяха споменали от SoftUni като срок една седмица) - получиха резултати.... изчаках още и още....и звъннах на телефона публикуван в сайта..... обещаха да проверят случая и да ми се обадят до края на деня.........но УВИ - не ми се обадиха!!!! След две седмици отново чакане...... - във вторник (10.10.17) отново се обадих и реакцията беше същата (мисля дори, че пак беше същото момче с безжизнен глас и едни и същи реплики... :) ) - отново обещаха да ми се обадят до края на деня......и отново - нищо!!
Освен това все още няма дата за следващото ниво на курса - до колкото разбрах трябваше септември да стартира....
Общо взето, въпреки огромното търпение и желанието, с което започнах курса.... бавно се изчерпват и съм малко разочарована от отношението !!!
...и така....нямам представа какво се случва, но за сега явно сме двама :)......