Някой да разбира от SEO?
Здравейте, трябва ми добър човек по SEO оптимизация на сайтове. Имам сайт който искам да го оптимизирам максимално. Ако някой разбира, и е навит да ми помогне ще му бъда много благодарен!
Здравейте, трябва ми добър човек по SEO оптимизация на сайтове. Имам сайт който искам да го оптимизирам максимално. Ако някой разбира, и е навит да ми помогне ще му бъда много благодарен!
Малко е старичка темата, но ето един линк, който би ти бил много полезен. Аз лично използвайки стратегиите на Алекс съм излизал на 2ра позиция за ключова дума с около 4000/месечни "exact" търсения и цена на клик в adwords близо $2.
Надявам се да ти е полезна връзката :)
Има бая учене. Да не кажа всеки ден , но през ден нещата се променят. Има доста информация обачче навсякъде , препоръчвам блогът на moz и на ahref. Лошото е че са на английски. На български има доста по малко материали, за тези на които английският не им е присърце. В групата " маркетинг и уебмастърство" в Facebook има доста хора , които обсъждат разни казуси на български, както и на страницата на SEO Pie, има доста статии с информация. Като цяло , четене му е майката. И определено тук изречението " ама аз съм в този бранш от 20 години" не върви. Google променя условията прекалено често за да може 20 годишният опит да ти помогне. Най-често те обърква и държиш на стари неща , които вече не се практикуват и по-лошото водят до спад в SERP-a. Ох разписах се , айде със здраве