Visual Studio инсталиране
Здравейте, опитвам се да си инсталирам на компютъра Visual Studio Community 2017 от официалния сайт www.visualtudio.com но изобщо не може да се Run-ва. Компютърт ми е с Windows 7 Professional, 64-bit, i5-3570 CPU 3,40 GHz, RAM 8 GB. Имам инсталиран Microsoft.NET Framework 4.5.2. Какъв може да е проблема? Благодаря предварително!
Здравей и благодаря за инфото. Пробвах на 2 компютъра с Windows 7 но изобщо не тръгва. Сега си преинсталирах Windows-а на 10 и се надявам Visual Studio Community 2017 да тръгне.
Здравей да те питам ,дали са ти се изгубили всички данни(имам предвид всичко каквото си си теглил на него евентуално снимки,филми,видеоклипове и т.н.) на компютъра като си инсталира 10-ката
Зависи според това как са ти разделени дяловете на хард диска. Ако имаш стандартно C:\ и D:\ дял, където на C:\ стои Windows-a, тогава ще се загубят данните само на C:\ при преинсталация. Ако имаш само C:\ и всичко трупаш там, ще загубиш всичко.
Всъщност трябва да имаш последните ъпдейти на Windows 7 за да тръгне. Това може би е проблема.