Професионални модули 2018 година
Здравейте колеги!
Наближава моментът за записване на професионалните модули и първо се чудя между Java и C#, защото изкарах Basics на Java, а Programming Fundamentals на C#.
И второ: Получих мейла за записване за модулите, но забелязвам, че няма Java Fundamentals - има Java Web и Java DB Fundamentals.
1. Въпросът ми е ако реша Java, с кой от двата е по-добре да започна?
2. Другият въпрос ми е защо повечето предпочитат C#?
Очаквам Вашите мнения
Поздрави
И мен май Java ме кефи повече.
Благодаря за мнението!
Колега, ако продължи с JavaDB , какво ще прави като дойде Hibernate i Spring,там без ООП няма никакъв шанс,за първата част (MYSQL) може, ама за 2рата ,никакъв шанс ;)
Не бих казал, че няма шанс. Не казвам и че ще е лесно. Но ако отделяш достатъчно време нещата се получават. Ако започнеш със JS Core след това са Java Fund -> Java Web, малко ми е странно JW без Java Db (може да се бъркам).Когато разглеждах програмата, някъде пишеше че курсът е подходящ за хора изкарали Programing Fund, това ме навежда на мисълта, че програмата е съобразена със знанията ни, а и не сме нито първите, нито ще бъдем последните които следват тази програма. Наков каза, че няма да имаме проблем във Java Db, колегата отгоре dkunev е от softuni team и препоръчва същото.
Със каквото и да се захванете, трябва да се полагат големи усилия.
Желая Ви успех!
ами съм минал и почти през всички курсвое за java i javascript и честно казано не виждам как може да вземе hibernate i spring без ООП, но може да пробва, ако не друго,май месец ще разберем кой от нас е бил прав ;)
сега записва jscore, май месец java fundamentals и от септември javaDB ....... по лесно нема как да му се наредят, при мене беше доста по разбъркано и в крайна смета ми се наложи да карам 2 модула иначе щеше да се проточи цялото обучение още половин година :)