[Професионален бакалавър] VS [бакалавър] [Университети като цяло]
Здравейте на всички, сега съм ученик в 12-ти клас и след това желая да запиша софтуни заедно с университет (било то партньор или не), но това което забелязах е, че Университет по телекомуникации и пощи предлага само диплом за 'професионален бакалавър'. Разпитах и се оказа, че този диплом не ми позволява евентуално надграждане до магистър, а ще трябва до учва не. Понеже не съм достатъчно подготвен по математика отпадат ТУ и ФМИ. Та освен този университет кой друг е възможен вариант. Знам и за Унибит, изкажете общо взето мнението, тъй като съм пред дилема, а не искам да завърша само академията, колкото и знания да предоставя тя.
С тази такса не е за мен....
УНСС
Имат ли компютърна специалност и по - добре ли е УНСС от Унибит
Защо ти е компютърна специалност, след като ще си учиш в Софтуни ? Има някакви компютърни специалности, като Бизнес Информатика, c# и други неща се засягат.
Ами аз не си избирам програмирането, защото "има много пари в тая работа.", просто пробвах и ми хареса за това не искам да уча нещо странично от сорта на икономика, история или филология. Иначе благодаря за отделеното време!
Виж в библиотекарският как стоят нещата.