Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Благодаря за бързата реакция :)!
Все още обаче не мога да променя статуса на курса от наблюдател към онлайн. Някакви идеи?
Здравей,
Аз имам абсолютно същия проблем. А и телефона за контакти не е включен (предполагам заради празниците), но днес продължава да не работи :)
Методи, кога си платил? А що се отнася до телефона - имам малък проблем с него днес, така че използвайте другите канали за комуникация. От утре ще може и по телефон :)
@georgeangelov93 Ще можеш да се запишеш малко по-късно през деня.
ПОТВЪРДЕНО
Надявах се да се свържа с телефона понеже има 4-5 въпроса, а не мисля че са от една категори за да започна нов "разговор"
Можеш да пишеш по мейл или в обратната връзка в "Контакти", това имах предвид.
Що се отнася до плащането, аз тази информация я виждам. Питам кога си платил в банката?
30.04.2014г 14:17 ч. в Първа Инвестиционна Банка е извършено плащането.
Плащането е пристигнало при нас днес. Когато го обработим, ще бъдеш записан в курса автоматично.