Предложение по отношение на преподаването.
Здравейте, с това, което ще напиша по-долу не искам никой да се чувства засегнат по никакъв начин, а именно обратното.
Мисля, че именно сега, когато трябва да поемем този обем от информация, за този кратък срок от време е от много голямо значение как ще ни бъде поднесена тя. В този ред на мисли, искам да кажа, че поне според мен това не се получава с лектора Боян Михайлов. Не искам да го засегна по никакъв начин, но това да говориш и да обясниш, това което знаеш на група от хора не е за всеки, то си е просто дарба. Аз лично срещам много големи проблем с това да разбера, това което обяснява. Беше се подготвил доста повече от предната тема във форума и беше по-добре, но това не беше откъм обяснение, а откъм начин на работа. На мен ми е голям проблем да разбера кода с тези готови файлове и примери, които се дават в негова лекция. Може да си помислите, че не задавам/е достатъчно въпроси, но не е така, пита се постоянно, а тогава става още по зле. Навлизаме в едни дълги теми на разговор, които ни поглъщат една голяма част от време и просто ме губят, специално мен, отвсякъде. Трудно ми е да седя съсредоточен в една лекция, на която се отделя толкова много време в говорене без писане. Мисля, че сега влизаме в една сложна част от програмирането, ООП-то, което ако не бъде разбрано ще е голям проблем. Г-н Малезанов успяваше досега да запълва дупки преди всяка лекция, като ни пита дали имаме въпроси на слайда, на който са изброени нужните неща преди да започнем с новата лекция, но не мисля, че ще има физически времето да прави, това сега, когато имаме ООП и искаме да решаваме възможно най - много задачи в неогово присъствие. Исках да предложа, ако е удобно на Г-н Малезанов и Г-н Михайлов и разбира се ако са съгласни от екипа на Softuni да се направи някаква размяна от сорта на Г-н Малезанов да води лекциите, а Г-н Михайлов упражненията или нещо подобно, тъй като мисля, че е наистина важно как ще ни бъде преподаден материалът от сега нататък. Не искам да обидя Г-н Михайлов по никакъв начин и се надявам той да ме е разбрал, а ако съм Ви обидил с нещо, то се извинявам.
Поздрави, Кристиан.