Има ли Bitcoin ентусиасти ?
Наскоро биткойн-а сякаш замря сред хората които не влагат пари в това, трудноста се покачи с 4млрд.-а в сравнение с миналата година което за компютър с една видео карта даже две си е 100% загуба което кара хората да спират копаенето окончателно. Аз преди 1 година се запалих много по това, но някак си не можех да накарам нашите да си вложат парите там за да ги избият набързо като повечето хора които го направиха и за това си останах сам с моят компютър които ми донасяше някакви приходи макар и малки :D както и да е изпуснаха тази възможност и за това сега съжаляват. Та въпросите са ми :
Какво мислите за биткой-на ? има ли бъдеще да се изкарват пари от това или вече е твърде късно?
Колко най-много сте влагали в това ? (Аз лично само нова видео карта си купих за около 300лв и ми докарваше някакви пари преди да се покачи трудноста)
Има ли хора които все още копат и изкарват добри пари от това?
Какво мислите за ASIC-овете? Някой имал ли е такова изобщо и струва ли си ?
Познавате ли някой ваш приятел който е направил много пари само докато си седи у тях и вие сега съжалявате? Защото аз да и чувството е гадно да изпуснеш този шанс. :D
Надявам се че не съм единствения който знае за биткойн и тази тема да се стори като безсмислена. Не видях други теми за биткой за това се възползвах да попитам други компютърни ентусиасти за техните машини. :)
За да изкарате 1 bitcoin са ви нужни 40 000 прегледа на реклами или по груби сметки това прави
110 реклами на ден за период 365 дни
пожелавам успех на ентусиастите.