Относно домашните в курса Programming Basics
Здравейте, колеги. Имам въпрос относно решаването на задачите за домашно в Judge. При мен липсва бутона/опцията "Compete/Участвай" и има само "Practice/Практикувай", което доколкото разбирам от това, което четох из форума, не върши работа и че домашните се оценяват и отчитат само и единствено, ако са решени чрез "Compete" бутона. Какво е положението при Вас? Има ли някой със сищия проблем?
Благодаря, колеги. Да, качил съм всички задачи от първото домашно чрез бутона "Practice", но ми направи впечатление, че липсва таймер, отчитащ крайния срок, както е при другите курсове, чрез бутона Compete и реших да проверя как стоят реално нещата и дали няма някакъв бъг в моя акаунт. Благодаря ви още веднъж.
А как стоят нещата, ако примерно решим всички домашни за 2-3 седмици. Накрая ще ни бъдат ли отчетени всички и ще ни дадат ли всички точки накрая?
на basic ниво да, но след това в следващите курсове домашно се зачита само ако е предадено по време на compete.
Колега, няма повод за притеснение - предавай домашните в 'practice' и се придържай към срока от 4дни след съответната лекция! :)