Database Basics MS SQL май 2018
Искам да попитам, има ли разлика между отворения курс Database Basics – MS SQL – май 2018 и курсът от програма за софтуерно инжинерство Databases Basics - MS SQL Server - май 2018? Забелязах, че се води от един и същ лектор, лекциите са по едно и също време и тн.
И след като сте извадили първия курс от модула C# DB, при отворените курсове, може ли да очакваме и втория курс от модула да бъде добавен при отворените курсове към края на лятото, или ако искаме да минем и през Databases Advanced - Entity Framework - юни 2018 трябва да се запишем за целия модул?
А след като си изкара Database Basics като отворен курс, не ти ли предложиха някаква опция за Databases Advanced, да го запишеш като отворен курс и него? Реално ти си заплатил отворения курс Database Basics (~200 лв.), изкарал си го, и сега си записал целия модул (~350 лв.) , при положение, че вече си взел единия курс от модула и ти трябва само втория, но въпреки това заплащаш целия модул?
е ти не правиш разликата между mysql и ms sql :D и реално я имах като опция но така или иначе ми трябват кредите. То реално и 2та част ще я проспя малко и там знам какво става но винаги има какво да се научи ново. Мисълта ми беше че 2та курса са напълно еднакви и модула. Просто можеш да го изкараш ей така като свободен ако примерно работиш някъде и ти трябва като знание или като част от модула които учиш в софтуерното инженерство. За c# диплома само основните курсове не стигат така или иначе.А и като цяло предния курс които записах по погрешка не ми беше излишен така или иначе научих се да работя с данните като цяло.Сега изкарах освен mysql и един data science курс малко python и други интересни неща и ако си изкарам всичко нормално по програмата до края и взема всичките кредити ще имам 156 точки :Д така че не са хвърлени на вятъра пари напротив а добра инвестиция.
Много благодаря за информацията.