Microservices with Spring and Docker
Може ли да се направи един курс или семинар за изграждане на application с тези технологии
Поздрави,
Васил
Може ли да се направи един курс или семинар за изграждане на application с тези технологии
Поздрави,
Васил
и защо? мързи те да четеш? microservices са еднакви за всички технологии дали е в azure .net просто си разбиваш програмата на малки части да комуникират помежду си. Дори има спор какво и как. докер същата история като има и алтернативи като Kubernetes и тн и тн. Ще има едно събитие в софтуни скоро там ще има лекция за microservices реален опит и проект в azure и .net готина е ако ти е интересно може да я посетиш,аз я слушах вече на sql saturday-a. Но курс с такива специфики трудно. Я има 10 човека които искат подобен курс като теб я не. Четене и google му е майката.
Няма да е зле ако неможете да отговорите по позитивен и констриктивен начин да не коментирате. Повечето сме тук за да научим нещо, не мисля че ще мога да извлека някаква поука от коментара по-горе.
Аз съм се записал за курса “DevOps Basics", доста от основите може да се научат във този курс. Има и второ ниво където може да се задълбочи със консепти като к8s.
Ще се радвам да има повече лекций за DevOps, аз лично бих се записал на всичките.
Лек ден!
тоя коментар, в абсолютно безмислен и съм подсказал на човека кое и какво е. Сорри че ви го казвам ама ако чакате всичко да ви е наготово и синтезирано никога няма да стане. Преди да искате лекции обучения за нещо е добре да прочетете нещо по темите. На човека съм му подсказал кое какво или искате и линкове? Да не говорим че тои пита за design patterns и архитектури ? та като си говорим за безмислени коментари твоя е дори по-зле от моя :Д
Коментара ми може да не е пълен, може даже да е напъно неадекватен, но пък не е надменен и негативен като твоя. Лек ден!
nandonov, TeodorStefanovPld,
Колеги, моля, преустановете диспута. 🙂
Всеки един има право да се включи във всяка една тема. Разбира се, добрият и уважителен език е задължителен.
nandonov,
Ако смятате, че в която и да е тема някой си позволява поведение в разрез с правилата и етиката, моля, репортувайте въпросния коментар от бутона "Report" или ми сигнализирайте на мен на имейл mtenev@softuni.bg. Благодаря предварително.
Пожелавам Ви усмихнат и ведър уикенд. 🌞