Java OOP Advanced - Enumerations and Annotations (Exercises) - Problem{10} - *Inferno Infinity
Линк към judge
Нещото, което ме обърква е от примерните тестове. В условието пише, че при "END" трябва да се изпечатат всички създадени оръжия в реда им на създаване и че при команда "Print" трябва да се принтира информация относно конкретно оръжие. В примерния тест има команда "Print", както и "END" което би трябвало да означава че единственото налично оръжие трябва да се принтира общо два пъти.
Иначе кодът в сегашният си вид дава 60/100 като нулевите минават, както и първите три теста. Ще съм благодарен ако някой удари едно рамо.
Значи някъде другаде ми куца логиката, защото съм го написал без печатане на всички оръжия.
Другото което виждам е, че никъде нямаш валидация, дали това оръжие съществува. Добавяш Gem, а не проверяваш, дали има такъв Weapon.
judge не ми е дало Runtime error, така че май няма нужда от валидация на името. Дай си решението ако искаш, тъкмо ще разгледам как се прави по добрите практики и може и да си намеря грешката.
ето моето колега, минава 100/100
https://www.dropbox.com/s/uw59jawxa27e3nz/_10InfernoInfinity.zip?dl=0
Мерси колега. Направих си задачката наново. Обновеното решение е вече това